Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Priopćenje GO SDP Kutina

“Sud je potvrdio Babićevo klevetanje, a samo je citirao blog koji podupire”

"Sud je potvrdio Babićevo klevetanje, a samo je citirao blog koji podupire"

“Poštovani,

Moramo reagirati na očito politikantsko pranje ruku gospodina Zlatka Babića, predsjednika kutinskog HDZ-a koji je u svome obraćanju javnosti prije neki dan pozvao “sve prijatelje, simpatizere i članove da u svojim nastupima pokažu dostojanstvo te da ne dopuste da ih se uvuče u komunikaciju vrijeđanja i omalovažavanja”.

Gospodin Babić probudio se iz dugog zimskog sna jer već tri godine mirno gleda omalovažavanje, vrijeđanje i laganje koje je često i citirao jer nije imao pametnijeg prijedloga. I sudska presuda iz 2016. godine dokazuje da je i sam sudjelovao u tim nečasnim radnjama klevetanja i laganja o drugima. Ta sudska presuda natjerala ga je da se i sam ispriča osobi koju je uvrijedio javno, bez dlake na jeziku izmišljajući i vrijeđajući direktora jednog gradskog poduzeća. Zar je moguće da itko može vjerovati takvoj osobi?

Gospodin Babić, sam ili preko svojih pijuna, tri je godine mirno gledao vrijeđanje i izmišljanje činjenica na raznim blogovima i navodnim medijima koji nikada nisu prikazali drugu stranu. A sada dvolično opet želi manipulirati javnosti prikazujući se miroljupcem, dok njegovi pijuni i podupiratelji gore nego ikad njegove političke oponente napadaju lažima i osobnim objedama.

Neće proći, Babiću!

 

S poštovanjem,

Tajništvo GO SDP Kutina”


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.