Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Dani Dječjeg vrtića Sisak Stari

70 godina postojanja

70 godina postojanja

Dječji vrtić Sisak stari postoji već sedamdeset godina, od 20. travnja 1947. godine kada je otvoren u prostoru današnjeg objekta Cicibana. Danas vrtić djeluje na pet lokacija i ove pedagoške godine upisano je 627 djece.

„Ovaj vrtić zaista humanistički pristupa djeci i roditeljima i nastojimo stvoriti i osigurati sve uvjete za sretno i zdravo odrastanje naše djece“, istaknula je Tihana Kokanović, ravnateljica vrtića i rekla kako se Vrtić može pohvaliti brojnim uspješno provedenim projektima, od kojih je istaknula jedan:

 

 

„U provođenju projekta slijedimo potrebe i interese naše djece“, dodala je ravnateljica.

Povodom obilježavanja sedamdesetog rođendana, tijekom ovog tjedna provest će se niz aktivnosti kako bi obilježili tu značajnu obljetnicu vezanu uz razvoja predškolskog odgoja u gradu Sisku. Već večeras s početkom u 18 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine održat će se promocija novog nosača zvuka i svečani koncert „Tičeki i gosti“.

Povodom obilježavanja obljetnice, snimljen je i dokumentarni film pod nazivom „Dječji vrtić Sisak Stari – Sve naše godine“:

 

 

Projekcija filma održat će se sutra, 19. travnja u Objektu Različak s početkom u 10:

 

 

Rođendanska proslava za djecu i zaposlenike održat će se 20. travnja:

 

 

Također 20. travnja u 10 sati u Hotelu Panonija održat će se otvorenje dvodnevnog Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa pod nazivom „Sadašnjost za budućnost odgoja i obrazovanja – mogućnosti i izazovi“, čije će se svečano zatvaranje održati 21. travnja u 12 sati.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.