Ostalo

Dani Dječjeg vrtića Sisak Stari

70 godina postojanja

70 godina postojanja

Dječji vrtić Sisak stari postoji već sedamdeset godina, od 20. travnja 1947. godine kada je otvoren u prostoru današnjeg objekta Cicibana. Danas vrtić djeluje na pet lokacija i ove pedagoške godine upisano je 627 djece.

„Ovaj vrtić zaista humanistički pristupa djeci i roditeljima i nastojimo stvoriti i osigurati sve uvjete za sretno i zdravo odrastanje naše djece“, istaknula je Tihana Kokanović, ravnateljica vrtića i rekla kako se Vrtić može pohvaliti brojnim uspješno provedenim projektima, od kojih je istaknula jedan:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/04/DVSS-1.mp3?_=1

 

„U provođenju projekta slijedimo potrebe i interese naše djece“, dodala je ravnateljica.

Povodom obilježavanja sedamdesetog rođendana, tijekom ovog tjedna provest će se niz aktivnosti kako bi obilježili tu značajnu obljetnicu vezanu uz razvoja predškolskog odgoja u gradu Sisku. Već večeras s početkom u 18 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine održat će se promocija novog nosača zvuka i svečani koncert „Tičeki i gosti“.

Povodom obilježavanja obljetnice, snimljen je i dokumentarni film pod nazivom „Dječji vrtić Sisak Stari – Sve naše godine“:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/04/DVSS-4.mp3?_=2

 

Projekcija filma održat će se sutra, 19. travnja u Objektu Različak s početkom u 10:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/04/DVSS-2.mp3?_=3

 

Rođendanska proslava za djecu i zaposlenike održat će se 20. travnja:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/04/DVSS-3.mp3?_=4

 

Također 20. travnja u 10 sati u Hotelu Panonija održat će se otvorenje dvodnevnog Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa pod nazivom „Sadašnjost za budućnost odgoja i obrazovanja – mogućnosti i izazovi“, čije će se svečano zatvaranje održati 21. travnja u 12 sati.


 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version