Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

HSU nastavlja dobru suradnju s HNS-om

U Sisku živi oko 15 tisuća osoba starije životne dobi

U Sisku živi oko 15 tisuća osoba starije životne dobi

U protekle četiri godine Hrvatska stranka umirovljenika u Gradskom vijeću grada Siska bila je dio Kluba vijećnika HNS-HSU. Nastavak suradnje je rezultat  dobrih i korektnih odnosa sa HNS-om, rekao je predsjednik HSU-a Boris Curić.

Zamišljen program je djelomično realiziran:

 

 

Inzistiralo se i na povećanju sredstava umirovljenicima za program Dnevnog boravka, no kod koalicijskog partnera SDP-a nismo naišli na razumijevanje, kaže Curić.

Izrazio je zadovoljstvo što se koaliciji pridružila još jedna stranka umirovljenika, Demokratska stranka umirovljenika. U Sisku živi oko 12 500 umirovljenika i 2 800 osoba treće životne dobi, podsjeća Curić.

Predsjednica DSU-a Mirjana Karajčić istaknula je kako zajedničkim djelovanjem mogu postići puno više na poboljšanju kvalitete života sisačkih umirovljenika.

 

 

Više o samom programu bit će riječi na predstavljanju Koalicije „Skupa“ koje je najavljeno za srijedu, 26. travnja u 19 sati u sisačkom Hotelu Panonija.

Podsjetimo, Sisačku koaliciju „SKupa“ čine stranke HNS, HSU, DSU i Narodna stranka Reformisti, a njihov kandidat za gradonačelnika je Vlado Andučić.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.