Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

JAK u Varaždinu otvorio sezonu na stazi!

“Uskrsne praznike iskoristit ćemo za pojačene treninge”

"Uskrsne praznike iskoristit ćemo za pojačene treninge"

Ovu subotu počela je atletska sezona na stazi 1. kolom Hrvatske atletske lige sjever održanim u Varaždinu. Nastupile su sve kategorije – oko 400 natejcatelja iz sjeverozapadne Hrvatske, a među njima i 12 članova JAK-a.

JAK su ovom kolu uglavnom predstavljali najmlađi, jer je nastupilo čak 9 limača i limačica i svima njima je ovo bio prvi nastup na stazi.


ljpka i vera


Ni ovoga puta nije prošlo bez uspjeha – osvojeno je 5 novih odličja: Mihael Prelesnik osvojio je druga mjesta kod limača na 200m i u bacanju vortexa, Mirta Špoljarić osvojila je 3. mjesto u bacanju kugle kod kadetkinja, a Marina Tomić otvorila je sezonu na otvorenom drugim mjestom na 100m prepone i trećim na 100 u konkurenciji mlađih juniorki.

Silvija Alich osvojila je četvrta mjesta na 100m i bacanju kugle, također kod mlađih juniorki. Plasman među prvih 10 ostvarili su i cicibanke/cicibani (konkurencija mlađih Limača) – Ljupka Šepović na 200m, Veronika Đilas i Viktor Barešić u bacanju vortexa, Bartol Vidaković, Matea Rajić i Martina Gudac u skoku u dalj u skoku u dalj te Borna i Filip Škariot na 200m.


mihael


“Sezona je započela, krosevi su završili i sada krećemo na stazu. Uskrsne praznike iskoristit ćemo za pojačene treninge i optimistično očekujemo i ovu sezonu. Ovo kolo smo dali priliku najmlađima i u potpunosti sam zadovoljan nijhovim nastupom” – rekao nam je trener Šepović.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.