Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Jole se vraća na CMC festival s pjesmom “Rasipnik”!

“Volim sjesti za klavir i opjevati različite životne situacije”

"Volim sjesti za klavir i opjevati različite životne situacije"

Pjesma “Rasipnik”, jedna je od brojnih pjesama koju ćemo čuti na ovogodišnjem CMC festivalu, a otpjevat će je jedan od najtraženijih pjevača zabavne glazbe, Jole.

Pjesmu autora i dugogodišnjih Jolinih suradnika, Tončija i Vjekoslave Huljić, Jole je objavio na Valentinovo, a prekrasna balada na neki način je označila prekretnicu u njegovoj karijeri. Emotivan, iskren i ranjiv, Jole je u novoj pjesmi potpuno ogolio dušu i obožavateljima pokazao svoju drugu, dosad, neotkrivenu stranu.

Singl  “Rasipnik” u izdanju Croatia Recordsa i Tonike govori o životu prije fatalnog susreta i ljubavi koja mu se dogodila i zauvijek ga promijenila. Iako ne krije da mu leže plesni ritmovi i brže pjesme, Jole je novu otpjevao na autentičan način.

Već nekoliko godina me nagovaraju da snimim pjesmu s dušom, s dubljom emocijom. Volim sjesti za klavir i opjevati različite životne situacije, a sada je došlo vrijeme da i moja publika upozna drugu stranu mene”, rekao je Jole.

Joli će ovo biti treći nastup na CMC festivalu. S pjesmom “Ja ti mogu biti tata” nastupio je prvi put 2011. godine, a već iduće godine predstavio se s pjesmom “Nije muško”.

Ove godine vodičku publiku dočekat će sa zanimljivom pjesmom sporijeg ritma s elementima latino zvuka, a spot u režiji Vojana Koceića pogledajte na: https://youtu.be/ibup44LWrfI.

Joško Čagalj Jole je počeo svoju glazbenu karijeru pjesmom “Duša od papira” koju je otpjevao na Melodijama hrvatskog Jadrana 1998. godine, a to je bio ujedno i početak njegove suradnje s bračnim i autorskim parom Huljić.

Već iduće godine izlazi njegov prvi album “Jednina i množina” na kojem se osim spomenutog nalaze i hitovi “Nosi mi se bijela boja”, “Gavran” i “Jednina i množina”. Jole je dosad objavio šest studijskih albuma te “Zlatnu kolekciju”, dvostruku kompilaciju na kojoj se nalaze njegovi najveći hitovi.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.