Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Karavana dobre glazbe!

Radio je glazba – glazba je radio!

Radio je glazba - glazba je radio!

Karavana dobre glazbe, kako ju je nazvao Tony Cetinski, drugi od ukupno 14 koncerata u sklopu turneje Radijsko srce održan je u ŠD „Brezovica“ u Sisku, ove subote, 08. travnja.

 

P1000261

 

Organizator Hrvatska udruga radijskih nakladnika ovom glazbenom pričom željela je poručiti svima kako je radio glazba, a glazba radio, istaknuo je Robert Veseljak, predsjednik HURIN-a

 

 

Probali smo povezati glazbu i radio, ali ujedno da i ljudima damo doživljaj. Idemo povezati radio s ugodnim doživljajem, idemo povezati glazbu s ugodnim doživljajem“, rekao je Veseljak  koji vjeruje da će ovakve turneje postati tradicija.

 

P1000264

 

Ovo je hvale vrijedan projekt, rekao je Goran Belošević iz Pravila igre, trenutno jednog od najuspješnijih mladih bendova u Hrvatskoj

 

 

P1000345

 

Drago mi je što mogu živjeti ono što volim, rekao je David Temelkov, mladi i talentirani makedonski pjevač kojem je ovaj nastup bio prvi u Sisku, nakon kojeg je posebno naglasio  kako Sisak ima odličnu publiku.

 

 

Ovaj izniman vokal „pod svoje“ je, u smislu glazbenog oblikovanja, uzeo renomirani hrvatski glazbenik Miroslav Rus.

 

P1000274

 

Glazbom se bavim još od malih nogu, a scenu sam prvi puta osjetio sa 12 godina. Uskoro stiže moj prvi album. Na albumu radimo Miroslav Rus i ja, rekao je David.

 

P1000283

 

Sisačku publiku “zapalili” su i dečki iz benda Radio Luksemburg, anjihov novi vokal Gregor ocjenjuje ovu turneju kao odličan kontakt između radijske i koncertne publike.

 

P1000280

 

Iako nisam stručnjak za glazbu volim koncerte, rekao je u ime jednog od pokrovitelja, Sisačko-moslavačke županije, župan Ivo Žinić.

 

 

Radio je svaki dan s nama, rekao je u Sisku Tony Cetinski

 

 

To su tri koraka unaprijed za njih. Ipak će ljudi kupiti ulaznicu. Da bi netko odvojio svoje vrijeme i novac treba jedan proces od par godina za jednog izvođača koji tek počinje.

 

P1000303

 

Ovako pomažemo da se to dogodi prije. Pogodili smo s programom, rekao je Tony odluševljeno prihvaćen od sisačke publike koja je zajedno s njim pjevala njegove najveće hitove.

 

P1000356

 

Nakon Siska, koncertna turneja „Radijsko srce“ bit će nastavljena već idućeg vikenda, točnije 15.travnja u Biogradu na moru.

 

P1000294


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.