Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Najavljena gradnja novog vrtića u Novskoj!

u Ukladama…

u Ukladama...

Odmah nakon izbora naručujemo projektnu dokumentaciju do ishođenja građevinske dozvole i na proljeće 2018. godine krećemo u izgradnju novog Dječjeg vrtića na parceli koja je u vlasništvu Grada Novske, pred okupljenima na mjestu gdje bi se trebao graditi, na tiskovnoj konferenciji rekao je Marin Piletić, kandidat za gradonačelnika HDZ-HSS Novske.

Izgradnja novog vrtića, predviđena je dijelu gradske četvrti zvane Uklade, a kako je Piletić, naglasio, četiri godine sadašnja gradska vlast je imala idejni projekt naslijeđen od prethodne, „no u tom razdoblju nisu ništa pokrenuli po pitanju realizacije“:

 

 

Piletić najavljuje i neke druge mjere važne za mlade obitelji, kaže,  nakon izbora će povećati naknade za novorođene, za prvo dijete obitelj će dobivati 2500 kuna, za drugo dijete pet, a za treće i svako naredno dijete deset tisuća kuna. Navodi i osnivanje nove škole u suradnji s Požeškom biskupijom i informatički razred pri Srednjoj školi Novska te ponavlja da će nastaviti s programom učeničkih i studentskih stipendija, a uvesti će i novu kategoriju, sportske stipendije za istaknute sportaše.

 

VRTIC_4 VRTIC_3

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.