Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Noć knjige 2017.

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava

Povodom održavanja manifestacije Noć knjige, ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak Dubravka Šurlan predstavila je niz događanja kojima će knjižnica popratiti spomenuti događaj:

 

 

Program počinje u 18 sati predstavljanjem knjige Buge Bosanac Knjige nedovršenih priča koja je pobijedila na natječaju za Književnu nagradu „Tea Benčić Rimay“.  Nagrada se dodjeljuje sa svrhom poticanja književnoga stvaralaštva te kao doprinos potpori i vrednovanju najboljih književnih ostvarenja za pjesmu u prozi.

Kako bi ugođaj bio potpun, od 19 sati posjetitelje će, jazz i swing izvedbama, zabavljati međimurski bend Scifidelity Orchestra.

Ove godine se također, već tradicionalno u Noći knjige, održava i kulinarski natječaj. Ovogodišnji natječaj održava se pod nazivom „Gastronomska prevtrljivica – 100 lica palačinkica“:

 

 

U 20 sati će biti proglašenje pobjednika nagradne igre koju Knjižnica provodi na svojoj Facebook stranici vezanu uz morskog vraga, ribu koja je odabrana za maskotu manifestacije:

 

 

Od 21 do 22.30 sati održat će se i kviz znanja na koji se mogu prijaviti svi, bez obzira na dob, spol i obrazovanje:

 

 

Dodajmo još da će svi oni koji nisu vratili posuđene knjige na vrijeme, imati mogućnost to učiniti od 20 do 22 sata bez naplate zakasnine uz obaveznu obnovu članarine.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.