Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Održan 27. izvještajni Zbor podružnice HSP-a Popovača

“Članovi stranke dokazali su svoju sposobnost u dosadašnjem radu”

"Članovi stranke dokazali su svoju sposobnost u dosadašnjem radu"

Hrvatska stranka prava Podružnica Popovača održala je proteklog vikenda 27. Izvještajni Zbor. Predstavljajući kraći osvrt na rad stranke u proteklom razdoblju, okupljenim članovima, predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata i ostalih udruga s ovog područja, predstavnicima gostujućih HSP-ovih podružnica s prostora Županije te gospodarskih subjekata s ovog područja obratio se predsjednik popovačkog HSP-a Josip Mišković.

„Članovi stranke dokazali su svoju sposobnost u dosadašnjem radu ne iznevjerivši povjerenje dobiveno od građana. U ovih 27 godina HSP je, kako na političkom, tako i na svakom drugom društvenom i gospodarskom planu, ostavio neizbrisiv trag na području Grada Popovače.


IMG_3675


O našoj kvaliteti svjedoče brojni kilometri uređenih prometnica, vodovoda, kanalizacija, pješačkih staza i ostale infrastrukture, uređeni objekti društvene namjene i brojni drugi realizirani projekti kojima je Grad Popovača steknuo epitet za život poželjnog mjesta. S ponosom možemo reći da smo ostvarili najmanje 80 posto svog izbornog programa za ovo mandatno razdoblje”- istaknuo je Mišković te ovom prilikom zahvalio na suradnji i aktivnom angažmanu svojim dogradonačelnicima te svim vijećnicima Gradskog vijeća i ostalim članovima HSP-a. Kako je naglasio, predstojeće lokalne izbore HSP će izaći sa svojim kandidatom za gradonačelnika kao i za Gradsko vijeće.

„Do sada povjereni mandati obvezuju nas da nastavimo svoj kontinuitet i rad na stavarnju još kvalitetnijih uvjeta za život u Popovači kako naši mladi ne bi odlazili iz svoje sredine već ovdje gradili svoju budućnost. U tom smislu pružit ćemo ruku suradnje svima onima koji dijele iste ciljeve kao i popovački HSP, a to je bolja budućnost za našu djecu”- naglasio je predsjednik i aktualni gradonačelnik Josip Mišković te izrazio uvjerenje da će HSP i dalje imati važnu ulogu u vođenju Grada Popovače.


IMG_3667


Čestitajući članovima popovačkog HSP-a na uspješnom dugogodišnjem radu u ime 27. zboru nazočnih predstavnika ostalih podružnica s područja Sisačko-moslavačke županije, predsjednica HSP-a Glina Marica Šantek istaknula je kako se Popovača uvijek navodi kao izniman primjer budući su rezultati ove Podružnice uvijek najbolji u Županiji.


hsp-v


Zbor je pozdravila i predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Katica Demeter u čijoj su nazočnosti članovi i gosti ovogodišnjeg susreta uoči službenog dijela programa zapalili svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima ispred Doma kulture te obišli Spomen sobu.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.