Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Potpisan koalicijski sporazum koalicije “Za siguran razvoj”

Rudić: “Pokrenuli smo Kutinu i više nema stajanja”

Rudić: "Pokrenuli smo Kutinu i više nema stajanja"

Danas je u Hotelu Kutina potpisan koalicijski sporazum koalicije „Za siguran razvoj“ između kutinskog SDP-a i koalicijskih partnera za predstojeće lokalne izbore.

Sporazum su, uz aktualnog gradonačelnika Kutine i predsjednika kutinskog SDP-a Andriju Rudića, potpisali i predstavnici Hrvatske seljačke stranke, Stranke demokratske akcije, Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, Demokratske stranke umirovljenika, Hrvatskih laburista te Bloka umirovljenici zajedno.

Momir Rajšić, predsjednik Ogranka Kutina Hrvatskih laburista, izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem ovog sporazuma jer, kako ističe, sporazum Laburistima otvara nove mogućnosti u borbi za zaštitu prava radnika. Rajšić je pohvalio i rad gradonačelnika Rudića te istaknuo:

 

 

U ime Bloka umirovljenici zajedno, sporazum je danas potpisala predsjednica Brankica Mudrić.

Šaban Kadrić, predsjednik županijske organizacije Stranke demokratske akcije i potpredsjednik stranke na nivou države, istaknuo je:

 

 

Kadrić se osvrnuo na probleme manjinske populacije u gradu Kutini:

 

 

„Mi smo tražili partnere istomišljenike da u gradu Kutini otvorimo put za boljitak umirovljenika i građana treće životne dobi“, rekao je Josip Prajner, predsjednik Demokratske stranke umirovljenika ogranka Kutina.

 

P1000522

 

U ime stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, ugovor je danas potpisao Damir Petravić, predsjednik Gradske organizacije stranke i zamjenik gradonačelnika:

 

 

Željko Lenart, saborski zastupnik i predsjednik županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke rekao je kako HSS podržava gradonačelnika Rudića jer smatra da u drugom mandatu može dati svoj maksimum za grad Kutinu:

 

 

„Za siguran razvoj“ je koalicija koja je  svojim radom pokazala da može ujediniti sve one koji su bili na različitim stranama na početku ovoga mandata, rekao je aktualni kutinski gradonačelnik Andrija Rudić, te podsjetio

 

 

U ove četiri godine povukli smo iz EU fondova preko 30 milijuna kuna

 

 

Vjerujem u ovaj tim, vjerujem u ljude koji će nas zastupati u Hrvatskom saboru i koji će svoje iskustvo pretočiti u znanje mladih ljudi,vjerujem u naš grad i sve ono što smo dobro započeli.

Vjerujem u Kutinu novih prilika za mlade, kvalitnije brige za starije, u poduzetnu Kutinu i Kutinu koja će biti ugodnije mjesto za život. Pokrenuli smo Kutinu i više nema stajanja, zaključio je Andrija Rudić.

 

P1000520


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.