Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Tomislav Ivšić objavio kandidaturu za gradonačelnika Siska!

“Sisak kao grad 21. stoljeća, grad nacionalne, vjerske i političke tolerancije”

"Sisak kao grad 21. stoljeća, grad nacionalne, vjerske i političke tolerancije"

Od 2007. godine ravnatelj Glazbene škole „Frana Lhotke“ u Sisku prof. Tomislav Ivšić, uz odrastanje u brojnoj obitelji, danas vlastitu obitelj, suprugu i dvoje djece, cijeli svoj život posvetio je glazbi.

 

Most 1

 

No, odlučio se uključiti u politiku jer kaže dosta mu je „stranačkog klijentelizma, pogodovanja, zapošljavanja podobnih, a ne sposobnih.“

 

 

Tomislav Ivšić tako je objavio četvrtak, 06. travnja na Šetnici  Slave Striegla kanididaturu za gradonačelnika grada Siska i to kao član Mosta nezavisnih lista.

 

 

Sisak želi pretvoriti u grad 21. stoljeća, grad nacionalne, vjerske i političke tolerancije.

Svima nama treba vratiti dignitet, obespravljeni smo, radimo za male plaće ili bez plaće, želim da možemo živjeti od svoga rada, rekao je Ivšić.

 

Most 3

 

Podrška Tomislavu Ivšiću i od ostalih članova Mosta u županiji, te od kandidata ove stranke za župana Predraga Sekulića. Ivšić je primjer čovjeka koje okuplja Most, rekao je Sekulić

 

 

Ovaj put na ovim izborima, građani imaju izbor, zaključio je Sekulić najavljujući svakodnevne susrete s građanima, koje je pozvao da razumno biraju na predstojećim lokalnim izborima.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.