Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Vrijeme je za Muzej!

Novosti u Muzeju Moslavine

Novosti u Muzeju Moslavine

Muzej Moslavine unio je novine u svoj rad kojima građane, osobito mlade, želi upoznati s postavom Muzeja.

Ravnateljica Muzeja Moslavine, Jasmina Uroda Kutlić jučer je u prostoru Muzeja sazvala konferenciju za novinare želeći upoznati širu javnost s uvedenim novinama. Radno vrijeme za posjetitelje tako će od sada biti od 8-14 sati svakim radnim danom, a srijedom od 8-19 h. Subotom će Muzej također biti otvoren od 10-16 sati.

Radno vrijeme u Galeriji Muzeja Moslavine ostaje isto: radnim danom od 10 do 13 sati, utorkom i četvrtkom i od 17 do 19 sati, te subotom od 10 do 13 sati.

Svaki prvi ponedjeljak u mjesecu posjet muzeju bit će besplatan i muzej će raditi do 19 sati. Inače ulaznica za Muzej je 10 kn za građanstvo, a 5 kn za učenike i umirovljenike, dok je za djecu do 7 godina besplatan.

„Muzejski ponedjeljak osim kao besplatan dan za muzej, uvijek će biti obogaćen nekim programom: kostimiranim vodstvom po stalnom postavu, radionicama, nagradnim igrama, novim akvizicijama, birat će se predmet mjeseca i slično”, najavila je ravnateljica.

Jasmina Uroda Kutlić pozvala je građane da postanu prijatelji Muzeja Moslavine. Svi zainteresirani mogu doći u Muzej Moslavine i popuniti pristupnicu, te dobiti svoju iskaznicu. Na taj će način imati besplatan ulaz u Muzej, pozive na sva muzejska događanja, popuste na muzejska izdanja, te pravo na povoljne izlete koji uključuju posjete na muzejske izložbe i događanja u hrvatskim i inozemnim muzejima i gradovima. Već sada najavila je izlet 22. travnja u Klovićeve dvore na izložbu “Izazov moderne”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.