SMŽ

Druženje s učenicima Osnovne škole Ludina

Zanimljiv i poučan razgovor učenika sa županom

Zanimljiv i poučan razgovor učenika sa županom

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić ugostio je u sjedištu Sisačko-moslavačke županije učenike trećeg razreda Osnovne škole Ludina iz Velike Ludine koji su u posjet došli u sklopu svog obrazovnog programa.

Župan je na početku učenicima zaželio dobrodošlicu te ih upoznao s radom Županije i istaknuo kako u istoj radi oko stotinjak ljudi čiji je posao voditi brigu o zdravstvu, gospodarstvu, poljoprivredi, turizmu, a između ostalog i o standardu u školama.

Razgovor je bio iznimno ugodan i zanimljiv, a župan se pobrinuo da bude i poučan pa su se tako dotakli i karakteristika naše Županije, prirodnih ljepota, gradova i općina, ali i posebnosti Velike Ludine s kojima su učenici upoznali župana.

 

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/05/vl1.mp3?_=1
Učenike je najviše zanimalo koji je to njegov posao, kako se postaje župan, voli li raditi svoj posao, da li mu je posao naporan, ali upitali su i zna li župan raditi na računalu te što je po zanimanju.
 
 
https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/05/vl2.mp3?_=2  
Učenici su na kraju druženja županu darovali proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja Velike Ludine dok je župan njima, na oduševljenje svih, darovao dvije košare pune slatkiša. Nakon razgovora učenici su se uputili u razgledavanje grada Siska i njegovih znamenitosti.
 
 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version