Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ivo Žinić zadovoljan rezultatima prvog kruga lokalnih izbora!

“Očekujemo povjerenje građana i u nedjelju, 4. lipnja”

"Očekujemo povjerenje građana i u nedjelju, 4. lipnja"

Osvrt na prvi krug lokalnih izbora,zahvala biračima i najava drugog kruga lokalnih izbora bile su teme tiskovne konferencije održane danas u Sisku. Organizirali su je kandidat za župana Ivo Žinić i koalicijski partneri – HDZ, HSP AS, HSLS, HKS, DSU, HSU, SBH.

Rezultati nakon prvog kruga lokalnih izbora pokazatelj su da su birači i građani Sisačko-moslavačke županije prepoznali naš rad zadnje dvije i pol godine, rekao je kandidat za župana Ivo Žinić.

 

 

Ova je koalicija osvojila 19 mandata u Županijskoj skupštini.

 

 

Dodao je kako je HDZ s koalicijskim partnerima u drugi krug ušao u još 6 jedinica lokalne samouprave, među kojima su tri najveća grada: Sisak, Kutina i Petrinja.

 

 

Izuzetan rezultat iz prvog kruga i gotovo i pobjeda u prvom krugu uvjerava nas da će rezultat u drugom krugu biti još bolji, vjeruje Žinić.

 

P1020495

 

Ivo Žinić, koji je ujedno i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a, na tiskovnoj konferenciji dao je punu potporu kandidatu za gradonačelnika Siska koalicije „Jedan je Sisak“ Franji Šabanu.

Još je jednom pozvao birače da izađu na izbore u nedjelju, 04. lipnja i daju svoju punu potporu HDZ-u i njihovim koalicijskim partnerima, ne samo u Sisku, nego i u drugim gradovima i općinama u županiji.

Briga o gospodarstvu, školstvu, poljoprivredi, zdravstvu, infrastrukturi, umirovljenicama činili su naš rad u protekle dvije i pol godine, birači su to prepoznali. Ostaje nam samo nakon povjerenja koje će nam dati i u iduće četiri godine nastaviti s realizacijom planiranih programa, zaključio je Žinić.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.