Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Predstavljena koalicija “Samo Sisak!”

Kristina Ikić Baniček u utrci za novi mandat

Kristina Ikić Baniček u utrci za novi mandat

Na lokaciji Gradskog bazena Caprag aktualna gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček najavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu i u novom četverogodišnjem mandatu. SDP-ova gradonačelnica nastavlja koaliciju sa Hrvatskim laburistima – Strankom rada, te novim koalicijskim partnerom Hrvatskom seljačkom strankom-Braća Radić.

Kandidati za njezine zamjenike su jedan stari i jedan novi. Još uvijek aktualni zamjenik Marko Krička (SDP) kanidat je i za novi mandat, dok je drugi zamjenik laburist Ivica Rendulić.

Odgovorno ponašanje prema građanima i odgovorno ponašanje prema biračima, pa je zato grad Sisak, jer smo tako i obećali, prošle četiri godine bio veliko gradilište, rekla je gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček.

 

P1010456

 

Preostale dane do izbora neću raditi ništa što nisam radila do sada, istaknula je gradonačelnica

 

 

I u naredne četiri godine nastavit ćemo raditi odgovorno, dodaje Ikić Baniček, a eventualna promjena vlasti u Sisku ne bi gradu donijela ništa dobro. Svi kanidati su suprotnost ne samo našem političkom spektru nego i načinu na koji  ja radim i percepciji odgovornosti prema građanima.

 

 

Na predstavljanju liste za Gradsko vijeće bilo je riječi i o učinjenom u protekle četiri godine, kao i planovima za naredno četverogodišnje mandatno razdoblje.

 

 

P1010446


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.