Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Stranka rada i solidarnosti zahvaljuje kutinskim biračima!

“Očekujemo izbor Andrije Rudića za drugi mandat gradonačelnika Kutine”

"Očekujemo izbor Andrije Rudića za drugi mandat gradonačelnika Kutine"

Stranka rada i solidarnosti – Bandić Milan 365 na lokalnim izborima na području Grada Kutine ostvarila je zapažen rezultat kojim smo ostvarili ciljeve naše stranke. Rekao je to Damir Petravić, predsjednik Kutinskog ogranka stranke zahvaljujući biračima i građanima.

“Postali smo parlamentarna stranka u Gradu Kutini, imamo jednog vijećnika u Gradskom vijeću. Tako ćemo održati parlamentarni život stranke u Kutini. Nakon godinu i pol dana postojanja i konstantnog rasta broja članova imamo gradskog vijećnika i svakako će principe istaknute u imenu stranke odrediti i rad našeg gradskog vijećnika, a to su principi rada i solidarnosti.”

Damir Petravić dodao je kako je na lokalnim izborima Stranka rada i solidarnosti – Bandić Milan 365 postavila dva cilja. Prvi cilj je ostvaren u prvom krugu, a u drugom krugu Damir Petravić očekuje i ostvarenje drugog cilja, odnosno izbor Andrije Rudića za drugi mandat gradonačelnika Kutine. 

“Pozivam birače da izađu na izbore u drugom krugu i podrže politiku kontinuiteta koja će omogućiti prosperitet i razvoj grada. Pozivam birače da svojom podrškom zajedno nastavimo politiku koju smo zacrtali ove četiri godine.”

Stranka rada i solidarnosti – Bandić Milan 365 na izborima za gradonačelnika Kutine podržava kandidata Andriju Rudića. Drugi krug izbora održava se u nedjelju 4. lipnja. (nb)


kutina.hr


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.