Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Za vođenje sedam gradova u županiji natječe se 31 kandidat!

Za mjesto u Gradskim vijećima kandidati s 53 liste

Pet je kandidata između kojih će se birati župan Sisačko-moslavačke županije na predstojećim lokalnim izborima 21. svibnja 2017. godine.

Za županijsku skupštinu se natječe sedam kandidacijskih lista, dok su za zamjenika župana iz redova srpske nacionalne manjine dva kandidata.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Gline zaprimilo je 3 kandidature za gradonačelnika i 8 kandidacijskih lista za Gradsko vijeće.

U gradu podno Zrinske gore- Hrvatskoj Kostajnici za funkciju prve osobe Grada natječu se 2 kandidata, a za Gradsko vijeće 5  lista.

Novljani na izborima biraju  između 4 kandidata za gradonačelnika i 4 liste za Gradsko vijeće.

Želju za vođenjem Grada Kutine u iduće četiri godine izrazilo je 5 kandidata, dok će se za mjesto u Gradskom vijeću boriti kandidati s 8 izbornih lista.

U najmlađem gradu u županiji- Popovači kandidirala su se 4 kandidata za gradonačelnika, a za Gradsko vijeće predano je 7 lista.

Petrinjci će gradonačelnika birati između 4 kandidata, a vijećnike s jedne od 6 predanih lista. U bitku za najveći grad županije- Sisak ušlo je 9 kandidata, dok je za Gradsko vijeće predano 15 lista.

Sveukupno, za vođenje 7 gradova Sisačko- moslavačke županije natječe se 31 kandidat, a za mjesto u Gradskim vijećima kandidati s 53 liste.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.