Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ivo Žinić nastavlja voditi Županiju

Zamjenici su dr. sc. Roman Rosavec i mag. iur Ivan Celjak

Zamjenici su dr. sc. Roman Rosavec i mag. iur Ivan Celjak

Ukupno 35 528 glasova ili 64,28% odlučilo je da u narednom četverogodišnjem razdoblju mandat župana Sisačko-moslavačke županije obnaša Ivo Žinić (HDZ), a njegovi zamjenici su dr. sc. Roman Rosavec i mag. iur Ivan Celjak.

 

P1030213

 

Ivu Žinića i njegove zamjenike  u ovoj kandidaturi podržala je koalicija stranaka HDZ, HSP AS, HSLS, HKS, HSU, DSU i SBH. Njegov protukandidat u drugom krugu Zdenko Vahovec osvojio je 17 402 glasa, odnosno 31,49%.

 

P1030212

 

Vahovec ističe kako je očekivao veću izlaznost i prepoznavanje njegovog programa i njegovog tima kojeg su uz SDP činili i koalicijski partenri HNS, SDSS, SDA HRVATSKE, LABURISTI, HSS BRAĆE RADIĆ i SU.

 

 

Vahovec je ponovio kako imaju formiranu većinu u Županijskoj skupštini i 23 vijećnika koji su podržali platformu da upravo oni konstituiraju županijsku skupštinu

 

 

zinicostajetekst2

 

Ova pobjeda je dokaz jednog ustrajnog i marljivog rada u protekle dvije godine, ali i onoga što ćemo učiniti, rekao je župan i u novom mandatu Ivo Žinić.

 

 

Zahvalio je svom timu i dožupanima Romanu Rosavcu i Ivanu Celjaku, mladim, obrazovanim ljudima koji mogu jamčiti, uz njegovo iskustvo, kvalitetnu budućnost ove županije. Zahvalio je i svom protukandidatu Zdenku Vahovcu na korektno vođenoj kampanji, te na kraju i novinarima.

 


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.