Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Reakcije na izborne rezultate Dumbovića, Rudića i Babića!

Rad za boljitak građana

Gradonačelnik Grada Petrinje i naredne četiri godine ostaje Darinko Dumbović  koji je kao kandidat REFORMISTA, “STRANKE RADA I SOLIDARNOSTI”, HSS-a, HSU-a, HSD-a, HDRS-a osvojio 53,07%, dok je njegov protukandidat  Mihael Jurić osvojio 44,61% (HDZ, HSP, HSP AS, HSLS, HKS, UDU).

 

Darinko Dumbović RQ

 

Dumbović je u svojoj reakciji istaknuo kako se radi o maestralnoj pobjedi “čistoj kao suza“:

 

 

Novi- stari gradonačelnik uvjeren je da Petrinja može biti primjer dobre prakse na nivou cijele Sisačko- moslavačke županije:  

 

 

Promjena se dogodila u Kutini. Stotinjak glasova odlučilo je da Andrija Rudić ne dobije drugi mandat gradonačelnika u ovom gradu. Novi kutinski gradonačelnik tako je s osvojenih 49,56% Zlatko Babić, kandidat HDZ, HSLS, HSP, HSP AS i HSU, dok je Andrija Rudić ispred SDP, “STRANKA RADA I SOLIDARNOSTI”, HSS, DSU, BUZ, LABURISTI, SDA HRVATSKE, HDRS osvojio 48,36 % glasova.

 

Andrija Rudić RQ

 

Andrija Rudić čestitao je pobjedniku te mu uputio poruku:

 

 

Zahvalivši biračima koji su glasali za njega, Zlatko Babić je izrazio nadu kako će i oni koji mu nisu dali svoje povjerenje uskoro biti razuvjereni:

 

 

zlatko babić

 

Babić je uvjeren kako će u Gradskom vijeću biti uspostavljena kvalitetna suradnja među predstavnicima različitih političkih opcija, a sve kako bi se realizirale nove investicije, smanjila nezaposlenost te zaustavio odlazak mladih iz Kutine.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.