Petrinja

2, 3, Cha-Cha-Cha … 2, 3, Latino – večer – u Petrinji

Atrij POU Hrvatski dom Petrinja od 20:30 sati

Atrij POU Hrvatski dom Petrinja od 20:30 sati

Sportski plesni klub „Petrinia“ i ove godine organizira, sad već tradicionalnu Latino večer na kojoj će uz plesače kluba ove godine nastupiti i plesači iz čak sedam zemalja.

 

Na ovogodišnjoj Latino večeri, devetoj po redu, svoje plesno umijeće će tako pokazati i plesači iz Slovačke, Grčke, Azerbajdžana, Ukrajine, Rusije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

 

Natalija Antić Bjelac, predsjednica SPK „Petrinia“ ističe kako klub radi i djeluje već devet godina te da je Latino večer zamišljena kao prezentacija i kruna rada kluba i njegovih plesača kroz godinu. Inače je održavana krajem mjeseca lipnja ili početkom srpnja no ove je godine iznimno pomaknuta na 25. kolovoza.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/08/LV-1.mp3?_=1

 

Klub na početku nove radne sezone tradicionalno organizira kamp odnosno pripreme na koje iz drugih zemalja dolaze prijatelji plesači sa svojim trenerima. To je jedno druženje s razmjenom iskustava i znanja gdje svatko može od svakoga nešto novo naučiti – kazala je Antić Bjelac. Ove godine su se te pripreme „poklopile“ s novim terminom Latino večeri pa će ove godine u Petrinju doplesati više plesača nego inače učinivši večer još aktraktivnijom.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/08/LV-2.mp3?_=2

 

Ova latino poslastica odlično odgovara ljetnom vremenu koje nas još uvijek prati iz tjedna u tjedan. Poželite li uživati u Sambi, Rumbi, Cha-cha-cha, Paso Doblu i Jive-u, bilo samo kao oduševljeni promatrač ili se pak odlučite i sami okušati na plesnom podiju – danas 25. kolovoza, atrij POU Hrvatski dom Petrinja, od 20:30 sati, je kombinacija koja obećava odličan provod.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version