Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Deveti Sajam poslova u Sisku!

U petak, 27.10. od 10 sati

U petak, 27.10. od 10 sati

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Sisak organizira 10. Sajam poslova. U Hotelu Panonija ovaj petak od 10 do 15 sati posjetitelji će moći obići izložbene štandove potencijalnih poslodavaca, a na programu je i okrugli stol te nekoliko edukativnih radionica. Više Gordana Šegović, v.d. predstojnice Područnog ureda:

 

 

Predviđene su tri radionice i jedan okrugli stol:

 

 

Šegović ističe pozitva pomak- na ovogodišnjem sajmu sudjelovat će više poslodavaca nego prethodnih godina:

 

 

Suprotno očekivanjima, sajam se iz godine u godinu može ocijeniti sve uspješnijim. Mnogi nezaposleni upravo tijekom sajma stupaju u kontakt s budućim poslodavcima, a tvrtke na ovakav način pronalaze potrebne kadrove:

 

 

Što trebaju donijeti oni koji će u petak doći u hotel Panoniju?

 

 

Pokrovitelj sisačkog Sajma poslova je Sisačko- moslavačka županija, a dodajmo da se i u Kutini ovaj tjedan održava Sajam poslova. U srijedu od 10 sati u Športskom centru nezaposleni i drugi zainteresirani moći će se na izložbenim pultovima upoznati s tvrtkama koje posluju na području Kutine te s ponudom aktualnih poslova.

Uz predstavnike Hrvatskog  zavoda za zapošljavanje Područni ured Kutina kao organizatora i pod pokroviteljstvom Grada Kutine i Sisačko- moslavačke županije, sajam će okupiti i predstavnike lokalnih zajednica, obrazovnih institucija, udruga, udruženja poslodavaca, komora, poduzetničkih centara i razvojnih agencija.  U sklopu sajma bit će održan i okrugli stol na temu „Zaposli sebe i druge“ i radionica „Uzmi znanje, promijeni zvanje“.

Krajem rujna u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i Područnog ureda Kutina, registrirano je 12.195 nezaposlenih osoba. U usporedbi s kolovozom 2017. godine, broj nezaposlenih manji je za 3,0% ili 375 osoba, a u odnosu na rujan 2016. broj nezaposlenih manji je za 17,6% ili 2.596 osoba.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.