Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Dubioza Kolektiv poklanja besplatne animirane Viber stickere

Skinite ih s mobitela!

Skinite ih s mobitela!

Dubioza kolektiv ne miruje i opet iznenađuje! Nakon nedavnog izlaska pjesme „Treba mi zraka“ s Dinom Dvornikom, duhovitog videa „Protjera“ s Tarikom Filipovićem i Moranom Zibar, te preseljenja zagrebačkog koncerta u najveću dvoranu u državi, Dubioza Kolektiv predstavlja strateško međunarodno partnerstvo s Viberom.

Viber nije samo način komunikacije ili aplikacija za izmjenu poruka, već je postao puno više od toga. S preko 900 milijuna korisnika u svijetu, predstavlja vodeću platformu za interakciju, dopisivanje, zabavu ali i stvaranje odnosa između raznih brendova, institucija ili glazbenika sa svojim fanovima i korisnicima.

Viber i Dubioza su  prepoznali priliku da ponude nešto više pa je tako nastalo partnerstvo, gdje je Dubioza prvi glazbeni bend u regiji koji nudi integrirano iskustvo korištenja Vibera sa svojim prijateljima. Suradnja Vibera i Dubioze donosi 16 animiranih stickera koji su dostupni u cijelom svijetu, a kampanja osim u regiji, kreće istovremeno i u Francuskoj, Italiji, Grčkoj, Mađarskoj te ostatku Europe.

Stickere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je član Dubioze, Vedran Mujagić, i potpuno su personalizirani, animirani i što je najbitnije – besplatni!

„Kad smo mi bili djeca, skupljali smo i razmjenjivali klikere, a današnja omladina razmjenjuje isključivo stikere. Zato smo zadali zadatak Vedranu, koji je u Dubioza kolektivu zadužen za dizajn, da nacrta dubiozne Viber stikere, pa da i mi imamo digitalnog konja za trku.“ – izjavili su članovi Dubioze povodom lansiranja Viber partnerstva i stickera.

Besplatni stickeri s mobitela preuzimaju se na ovom linku – http://spl.viber.com/stickers/dubioza/web/

Osim stickera i Public accounta, Dubioza će po prvi put u regiji predstaviti Viber bot putem kojeg će svi pratitelji Dubioze na Viberu moći sudjelovati u nagradnim igrama te osvojiti ulaznice za koncerte u svojoj zemlji. Tako će, na primjer, njihova publika u Hrvatskoj dobiti priliku preko Vibera osvojiti ulaznice za zagrebački koncert 17. studenog 2017. Za koncertom Dubioze u Zagrebu vlada izniman interes pa je stoga koncert preseljen iz Doma Sportova u zagrebačku Arenu.

Link za Viber bot s mobitela – http://spl.viber.com/redirect/dubioza/web/

Zanimljivo je također da će pratitelji Dubiozinog accounta na Viberu imati priliku putem Public Chata biti u stalnom kontaktu sa svojim omiljenim bendom.

Stvaranjem partnerstva s Viberom na razini svijeta Dubioza još jednom potvrđuje svoju originalnost u načinu komunikacije sa svojim pratiteljima i fanovima, koji će, vjerujemo, biti oduševljeni što od sada mogu sa svojim prijateljima komunicirati i putem Dubioza stickera.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.