Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

JAK nastupio u Čakovcu

“Jedno prvo mjesto, još par osvojenih plasmana među prva tri kod limača i limačica”

"Jedno prvo mjesto, još par osvojenih plasmana među prva tri kod limača i limačica"

Jedno prvo mjesto, još par osvojenih plasmana među prva tri kod limača i limačica, niz osobnih rekorda – tako bi ukratko izgledao sažetak JAK-ovog nedjeljnog nastupa na 6. kolu HALS-a u Čakovcu za sve kategorije. Nastupili smo u velikom broju – čak 16 od toga čak 11 najmlađih – limača i limačica. Prvo mjesto osvojio je Mihael Prelesnik kod limača na 600m (osobni rekord), a Borna Škariot i Bartol Vidaković osvojili su peto i šesto mjesto u istoj utrci.

 

jak3

 

U bacanju vortexa Viktor Barešić osvojio je 3. mjesto (uz osobni rekord) dok je Filip Škariot bio osmi. Blizu osobnih rekorda bila je Lana Radulović (10. u skoku u dalj i na 60m). Osobne rekorde postigle su Veronika Đilas u bacanju vortexa (čak za 4,5 metra), Matea Rajić i Ljupka Šepović (koje su ujedno bile treće u svojima godištima na utrkama na 600m). Mlađe kadete predstavljao je Jurica Movrić – osvojio je 5. mjesto u skoku u dalj (osobni rekord), a Dorotea Rajić, Nika Barišić i Karla Glavinić bile su sedma, osma i deveta od 13 natjecateljica na 600m kod mlađih kadetkinja – sve tri su poboljšale osobne rekorde.

 

jak2

 

Osobni rekord popravila je za više od 4 metra Petra Glavinić u bacanju vortexa, a Lucija Vidaković je uspješno nastupila po prvi puta u skoku u vis. Malo – pomalo ulazimo u formu, pa se nadam da će u idućem kolu koje je na rasporedu u nedjelju u Varaždinu rezultati biti još bolji.


Izvješće pripremio: Neven Šepović, trener


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.