Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Karate klub Tigar Sisak na 10. Memorijalnom turniru u Ivancu

“Iza nas su četiri naporna, ali veoma uspješna vikenda”

"Iza nas su četiri naporna, ali veoma uspješna vikenda"

U subotu 28.10.2017. u Ivancu održan je 10. Memorijalni karate turnir na kojem je nastupalo 480 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Za karate klub Tigar nastupali su Petra Bobinac, Lana Flekač, Karla Golomboš, Lara Pahić, Lana Golomboš, Korina Klarić, Vanja Dukić, Lovro Vujić, David Makar i Roko Dumbović.

 

IMG_2249 IMG_2252 IMG_2253

 

U kategoriji cicibanki Karla Golomboš stala je na sam tron i time potvrdila da joj nema ravne u toj kategoriji. Karli se na postolju pridružila klupska kolegica Petra Bobinac koja je osvojila broncu. Lara Pahić čvrstim je pobjedama od 5:0 došla do samog finala, no u finalu je ipak uzela srebro.  Ovog puta bez medalje su ostali Lana Flekač i David Makar. Moram istaknuti kako su Lana, Karla, Lara, Petra i David dio „B“ ekipe karate kluba Tigar kojima je ovo tek treći turnir ove sezone, a oni su pokazali na svakom turniru najbolje od sebe te svakim turnirom napreduju sve više i čine svoju trenericu ponosnom.

 

IMG_2257

 

Lana Golomboš ovoga puta nije uspjela izboriti finale, te je stala na postolje uzevši broncu. Korina Klarić izborivši finale nije uspjela uzeti zlato te je ovoga puta stala stepenicu niže i uzela srebrnu medalju. Lovro Vujić nije skrivao svoju želju za pobjedom sve do finala, u finalu je posustao te se okitio srebrom. Vanja Dukić nije krio svoju spremnost izborivši finale, ali isto kao i Vujić nije uspio uzeti zlato, te je u Sisak donesao srebo.  Nakon dva odrađena turnira  prošlog vikenda umor se osjetio kod Roka Dumbovića kojemu je u repasažnoj borbi bronca izmakla za dlaku.

Iza nas su četiri naporna, ali veoma uspješna vikenda i valjalo bi pohvaliti sve naše natjecatelje „A“ i „B“ ekipe koji su pridonjeli ovim uspjesima. U 4 vikenda Tigrići su odradili 5 turnira (Daruvar, Grobničan, Dubica BIH, Križ, Ivanec) i ukupno osvojili 50 medalja. Ovo je veliki uspjeh za koji su  zaslužani rad i upornost naših tigrica i tigrića, ali tu je također trud, znanje i strpljenje njihovih trenera. Tigriće još čekaju tri turnira do kraja ove godine.


Izvješće pripremio: Milan Vlašić, trener


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.