SMŽ

Srednja škola Ivana Trnskog Hrvatska Kostajnica ove godine bez upisanih šumarskih tehničara i krojača

Župan: “Moramo pokrenuti i animirati učenike za upis u ova zanimanja.”

Župan: "Moramo pokrenuti i animirati učenike za upis u ova zanimanja."

Na poziv gradonačelnika Hrvatske Kostajnice Dalibora Bišćana sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je s zamjenikom Romanom Rosavcem posjetio Srednju školu Ivana Trnskoga.

 

 

Ove školske godine u prvi razred smjerova šumarski tehničar i krojač nema upisanih učenika – kazao je Bišćan istaknuvši kako je s tim upoznao i župana koji je pokazao razumijevanje te se brzo odazvao pozivu na čemu mu je, dodaje Bišćan, veoma zahvalan.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/10/IvanTrnski1.mp3?_=1

 

 

 

Ravnateljica srednje škole Olga Mijočević istaknula je kako im je potpora Grada i županije iznimno važna te u prigodi zahvalila na istoj.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/10/IvanTrnski-2.mp3?_=2

 

 

 

Sisačko-moslavački župan naglasio je kako je u škole na području županije upisano manje učenika, u ovoj školi upisan je 21 učenik manje nego prijašnjih godina, što je – dodaje župan – vrlo zabrinjavajuće.

 

Uvjeti u školi su kvalitetni, škola posjeduje svu potrebnu infrastrukturu, prostorije su uređene i to sve zajedno čini odličnu polazišnu točku od koje možemo početi. – kazao je župan.  Moramo pokrenuti i animirati učenike za upis u ova zanimanja. – dodao je.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/10/IvanTrnski-3.mp3?_=3

 

 

Čelnici županije su zajedno s gradonačelnikom i ravnateljicom između ostalog obišli i vrlo dobro opremljenu informatičku učionicu, krojačku radionicu i školsku dvoranu te porazgovarali s učenicima.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2017/10/IvanTrnski-4.mp3?_=4

 

Imamo puno programa koje planiramo provesti u narednih par godina i vjerujem da će se kroz četiri ili pet godina ti rezultati vidjeti. – zaključio je župan.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version