Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

ŠSK “HVIDR-a Sisak” na 13. Kupu Sv. Mihovila u Vukovaru

“Još jednom smo pokazali da smo vrsni majstori sa serijskom puškom”

"Još jednom smo pokazali da smo vrsni majstori sa serijskom puškom"
U Vukovaru je 1. listopada održan 13. KUP Sv. Mihovila u organizaciji Udruge umirovljenih policajaca, branitelja Vukovara. Gađalo se serijskom puškom, meč od 20 hitaca.

ŠSK “HVIDR-a SISAK” tradicionalno sudjeluje na spomenutom turniru, a 13. je usprkos broju, članovima kluba donio sreću. Za klupsku ekipu su gađali Nikolina Knežić, Dragan Krnjajić i Tihomir Ilijević, a pojedinačno su nastupili Siniša Lovrenović i Tea Ilijević.

Iako se radi o tradicionalnom turniru, konkurencija je bila opaka. Strijelci iz M. Bistrice su dali sve od sebe da nas ponovo pobjede, ali ovog puta nisu uspjeli. Prva dva mjesta podijelili su Robert Belko iz M. Bistrice i Nikolina Knežić sa 191 krugom. Knežić je zlato izgubila za posljednju seriju. Ilijević usprkos 189 pogođenih krugova nije došao ni do bronce, izgubivši ju također za posljednju seriju. Dragan Krnjajić je sa 186 krugova osvojio 7. mjesto. Ekipnih 566 krugova bilo je dovoljno za ekipnu pobjedu sa čak 6 krugova prednosti.

Tea Ilijević je sa 184 kruga pogodila svoj osobni rekord i zauzela 12. mjesto, a Lovrenović je sa 183 kruga zauzeo 13. mjesto.

Još smo jednom pokazali da smo vrsni majstori sa serijskom puškom, idući vikend putujemo u Nuštar na pripremni turnir sa standardnom puškom koji će biti uvertira u predstojeću 1. “A” ligu u kojoj se sisačke djevojke natječu već devet sezona.

Izvješće pripremio:  Tihomir Ilijević, trener

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.