Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Gibonni: “Dobra namjera uvijek uspije!”

Oko dvije tisuće građana na humanitarnom koncertu za Zakladu Viktorija

Oko dvije tisuće građana na humanitarnom koncertu za Zakladu Viktorija

Zbog izvrsnog glazbenika,  Zlatana Stipišića Gibonnija, njegove glazbe, ali prije svega humanosti, oko dvije tisuće ljudi ispunilo je u petak, 10. studenog  SD „Brezovica“ u Sisku na humanitarnom koncertu koju je organizirala Zaklada Viktorija.

Podsjetimo, Zakladu Viktorija je 2007. godine osnovala Sisačko-moslavačka županija za potporu djeci oboljeloj  od zloćudnih i drugih teških bolesti.

 

Image00025

 

Ovaj koncert podržala je i INA donacijom od 125 tisuća kuna koje, uz sav prihod prikupljen prodajom ulaznica, ide u svrhu osiguravanja sredstava za logopeda za pomoć oboljeloj djeci s područja Sisačko-moslavačke županije.

 

Image00006

 

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić

 

 

 

Dugo se nisam vidio sa sisačkom publikom i ja sam se zaželio doći u Sisak, atmosfera je bila odlična, rekao je nakon koncerta Gibonni, podsjetivši kako mu je upravo sisačka publika još početkom devedesetih, na početku glazbene karijere, dala „vjetar u leđa“.

 

 

 

Image00024

 

Ovaj projekt je dobro osmišljen, pa je odličan i rezultat, rekao je Gibonni

 

 

 

Image00018

 

Oko nas su naši sugrađani kojima je potrebna pomoć

 

 

Sredstva iz donacije i ona prikupljena prodajom ulaznica, podsjetimo namijenjena su za rad logopeda. Rad logopeda je iznimno bitan i neophodan u liječenju oboljele djece. U našoj županiji nemamo ih dovoljno i zato će ova hvale vrijedna donacija biti usmjerena isključivo prema logopedskim uslugama i onim komunikacijskim potrepštinama koje su potrebne za našu djecu.

Ovdje će prioritet imati djeca korisnici naše Zaklade, ali sve naše kapacitete ćemo koristiti naravno za svu bolesnu djecu. I zato vam se još jedanput zahvaljujem, zahvaljujem se INA-i, svim našim radnicima koji u njoj rade, svima onima koji sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji i naravno Gibonniju koji će nam održati koncert“, rekla je ranije,  govoreći o ovom projektu,  predsjednica Upravnog odbora Zaklade Viktorija dr. Željka Josić.

 

Image00009

Image00010

Image00003

Image00007

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.