Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Glazbeni show koji se ne propušta, zagrebački koncert Harija Rončevića!

Četvrtak, 23. studenog od 20 sati u zagrebačkom The Bestu

Četvrtak, 23. studenog od 20 sati u zagrebačkom The Bestu

Čovjek u čijim hitovima godinama uživate u radijskom eteru, nenametljivo je prisutan u srcima svojih brojnih obožavatelja. Nepopravljivo romantičan, što se najbolje osjeti u svim njegovim tekstovima, Hari Rončević zasigurno je karakterom, ali i iznimnom glazbenom kvalitetom jedan od najosebujnijih glazbenika na sceni.

Bez obzira pjeva li uz podršku klape, gudačkog orkestra ili pak banda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i ustinu posebno. Upravo takva, ako i ne bolja glazbena priča, očekuje vas u četvrtak 23.11.2017. u 20:00h na zagrebačkom koncertu Harija Rončevića u klubu The Best.

Niz hitova Harija Rončevića predug je za nabrajati, a njegov glazbeni opus od legendarnog ‘Getanina’ pa do posljednje uspješnice ‘Iden na to more veliko’, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Hari Roncevic_The Best_2311

 

Ljubav zagrebačke publike i Harija odavno je poznata i traje godinama, a ne sumnjamo kako će se nastaviti i ovim koncertom, u atraktivnom prostoru The Besta na Jarunu, pod nazivom #TheBestClassic.

Novi program, rezerviran je za najbolje domaće izvođače, a koncerti počinju u 20 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i mirnijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta za ove je prigode posebno prilagođen, uz obilje sjedećih mjesta.

 

 

Dopustite i vi da vam Hari Rončević ostavi poseban glazbeni pečat na srcu, koncertom u zagrebačkom The Bestu, četvrtak 23.11.2017. u 20:00h.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto, a ulaznice po cijeni od 60kn, potražite putem susatava Eventim!


  Foto: Mario Draušnik


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.