Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Nastavak radova na kanalizacijskom sustavu kroz Brestaču i Nova Subocku

U vrijednosti od 4,5 mil kn

U vrijednosti od 4,5 mil kn

Nastavljaju se radovi na kanalizacijskom sustavu kroz naselja Brestača i Nova Subocka. Ugovor u vrijednosti od 4,5 milijuna kn potpisali su  Mario Filipović, direktor komunalne tvrtke „Vodovod“ Novska i odabrani  izvođač radova, Nedeljko Potroško, direktor tvrtke „Koming“ Kopirivnica.

Nakon što su pokrenuti prije četiri godine, radovi su stali, a dogovor o njihovom pokretanju postignut je na nedavnom sastanku gradonačelnika Marina Piletića i generalnog direktora Hrvatskih voda Zorana Đurokovića.

 

 

UGOVOR_2

 

Kaže Piletić i dodaje:

 

 

Hrvatske vode su ispunile ono što su obećale i osigurale sredstva, a Vodovod je obavio svoj dio posla, naglašava Mario Filipović, direktor Vodovoda:

 

 

UGOVOR_1

 

Na raspisanom natječaju komunalnog poduzeća „Vodovod“ najboljom je ocijenjena ponuda tvrtke Koming iz Koprivnice. Njen direktor Nedeljko Potroško poručuje da će radovi krenuti u narednim danima, a potrajat će oko dvije godine:

 

   

Nakon dovršetka izgradnje kanalizacijskog sustava u Brestači i Novoj Subockoj uslijedit će izgradnja uređaja za pročišćavanje čime će biti zaokružen sustav odvodnje otpadnih voda na području zapadnog dijela grada Novske.

Kroz projekt aglomeracije na području Grada Novske, za koji je u suradnji s Hrvatskim vodama osigurano 12,5 milijuna eura, rekonstruirat će se 13 kilometara vodoopskrbnog sustava, oko 40 kilometara kanalizacijske odvodnje i izgradnja 18 crpnih stanica.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.