Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Natječaj za dodjelu volonterskih nagrada Grada Siska

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera (5. prosinca), Povjerenstvo za razvoj volonterstva grada Siska raspisalo je natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada Grada Siska u 2017. godini. Nagrade se dodjeljuju za individualni doprinos na razini grada Siska u proteklih godinu dana. Natječaj se provodi sukladno Volonterskoj politici grada Siska 2015.-2020., u suradnji s Agencijom lokalne demokracije Sisak.

Ovim putem pozivaju se sve neprofitne organizacije (udruge, zaklade, fundacije, sindikate, vjerske zajednice, javne ustanove, turističke zajednice, državna tijela i tijela lokalne i područne/regionalne samouprave) koje djeluju na području grada Siska, a koje rade s volonterima, da nominiraju kandidate za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada u dvije kategorije: volonter godine i koordinator volontera.

Nagrada za volontera godine dodjeljuje se devetu godinu zaredom kako bi se naglasio značaj volonterskog rada za razvoj lokalne zajednice te potaknulo ostale građanke i građane na uključivanje u volonterske aktivnosti. Nagrada za koordinatora volontera dodjeljuje se drugu godinu zaredom pojedincima koji su dali posebni doprinos razvoju strukture održivog upravljanja volonterima u svojoj organizaciji i razvoju kulture volontiranja u lokalnoj zajednici.

Natječaj je otvoren do 15. studenog 2017. godine. Prijavni obrazac i kriteriji za dodjelu nagrada dostupni su na web stranici Grada Siska (pod Natječaji i javni pozivi), na web stranici Volonterskog centra Sisak,  http://vcs.lda-sisak.hr/ te kao ogledni primjerak i u tiskanom obliku na porti Gradske vijećnice, Rimska 26, u Sisku.


sisak.hr


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.