Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Porodične priče” na 10. Prologu u sisačkom Kazalištu 21

U ponedjeljak, 6. studenog u 20 sati

U ponedjeljak, 6. studenog u 20 sati

Na 10. Festivalu regionalnih kazališta Prolog gostuje Umjetnička akademija iz Osijeka s predstavom „Porodične priče“ pod mentorstvom Jasmina Novljakovića. Predstava je nastala prema tekstu Biljane Srbljanović a biti će izvedena u ponedjeljak, 6. studenog s početkom u 20 sati u sisačkom Kazalištu 21.

Biljana Srbljanović se u ˝Porodičnim pričama˝ upušta u vrlo zamršen kazališni eksperiment: junaci njenog komada su djeca koja imitiraju ponašanje svojih roditelja. Ova datost se dodatno komplicira ako se zna da su oni koji igraju djecu odrasli glumci koji se sada prerušavaju u djecu na pragu adolescentskog doba, i čije su igre obijesne i mračne, surove, pa čak i perverzne. I ma kako ova početna situacija bila bliska životu, ona je izrazito kazališna, jer predstavlja jednu višeznačnu i slojevitu igru u kojoj se neprestano smjenjuju fantazija i stvarnost.

Igraju: Lucija Matković, Magdalena Živaljić Tadić, Ana Šantar, Domagoj Ivanković, Filip Sever, Ivan Simon, Karlo Bernik, Bojan Ban, Nikola Radoš.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Podsjećamo da su u prodaji i pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat, kao i vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.