Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Prijavi se na filmski planet!

Filmska radionica “Planet film” za učenike sisačkih osnovnih škola

Filmska radionica "Planet film" za učenike sisačkih osnovnih škola

Kino klub Sisak organizira filmsku radionicu „Planet film“ za učenike sisačkih osnovnih škola. Polaznici će u razdoblju od studenog do prosinca u prostorijama Kino kluba učiti osnove snimanja filmskog materijala, zatim montažu slike i zvuka, te kopiranje i umnožavanje filmova.

Voditelji radionica bit će Teo Vukšan uz asistenciju Matije Holjevca i Luke Tomaševića koji će svoje znanje i vještine usmjeriti na izobrazbu mladih filmaša, u kategorijama igranog i dokumentarnog filma.

Konačni proizvod radionica, razni video uradci, prikazat će se na javnim promocijama u prostorijama Kino kluba Sisak, a bit će i poslani na brojne filmske festivale, kako unutar tako i van Lijepe naše.

Prijaviti se možete do 10.11.2017. putem službene stranice http://kks.hr/prijava-na-radionicu/. Osim učenika osnovnih škola, poziv je otvoren i za njihove nastavnike koji bi željeli naučiti više te i sami kasnije pokrenuti filmske grupe u svojim osnovnim školama. Prva radionica održati će se 11. studenog u prostorijama Kino kluba Sisak.

Sa željom da se u mladima već od samih početaka stvara ljubav i želja za stvaranjem filmova, ova radionica dat će im ono najbolje od njihovih voditelja do proizvoda koji će nastati zajedničkim snagama. Grad Sisak i Hrvatski audiovizualni centar ponosni su pokrovitelji ovog projekta i svi zajedno željno očekujemo mališane sa novim i kreativnim idejama za napredak domaće filmske industrije.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.