Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

“Pun Ceker – kupujmo lokalno” kandidat za europsku nagradu

Projekt je prijavljen u kategoriji “Poticanje internacionalizacije poslovanja”

Projekt je prijavljen u kategoriji “Poticanje internacionalizacije poslovanja"
Županijska razvojna agencija SI-MO-RA prijavila je svoju inicijativu “Pun Ceker-kupujmo lokalno” na Europsku nagradu za promicanje poduzetništva 2017 te je  u utorak, 07.studenog  dobila obavijest kako je inicijativa “Pun Ceker-kupujmo lokalno” ušla u veliko finale!

U okviru ponuđenih 5 kategorija projekt je prijavljen u kategoriji “Poticanje internacionalizacije poslovanja”, a za potrebe natječaja bilo je potrebno predstaviti projektnu ideju u obliku video uratka.

Svi kandidati koje su za EEPA 2017 nagradu nominirale njihove zemlje, bit će pozvani na Svečanost proglašenja pobjednika odnosno dodjele EEPA 2017 nagrada, koja će se održati 24. studenog 2017. godine u Tallinnu, Estonija.

U samom finalu dodijelit će se dvije vrste EEPA nagrada: Pobjednicima u svakoj od ukupno pet kategorija; Glavnom pobjedniku – Velika nagrada žirija (za kandidata odnosno projekt/inicijativu iz bilo koje od pet kategorija, koji je ocijenjen kao najkreativniji i najpoticajniji za promociju poduzetništva i malog gospodarstva u Europi).


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.