Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Radionica Google Digitalna garaža održana u HGK ŽK Sisak

Google u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra

Google u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra

U sklopu Digitalne garaže, Google je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogli maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalne tehnologije.

Besplatna interaktivna radionica Google Digitalna garaža u četvrtak, 9. studenoga 2017. održana je u HGK Županijskoj komori Sisak. Radionici su prisustvovali mali i srednji poduzetnici, koji žele povećati korištenje digitalnih alata te na taj način iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

 

Digitalna garaža_1

 

„Radi nedostatka korištenja prednosti digitalnih tehnologija, kao i potrebnih vještina, Google je u suradnji s HGK i Algebrom pokrenuo ovaj program kao pomoć poduzetnicima“, istaknuo je Krešimir Koružnjak, predstavnik Otvorenog učilišta Algebra. Google Digitalna garaža je online platforma putem koje ljudi mogu učiti određene tehnike, postoji više od tridesetak modula kojima na kraju određenih seminara i učilica polaznici mogu pristupati, kao i certifikacijama, rekao je Koružnjak.

Poduzetnicima je pojasnio sustav digitalnog marketinga, na koji način digitalne tehnologije mogu koristiti za svoje poslovanje, unaprijediti svoje poslovanje i naučiti kako se dalje usmjeravati te kako pronaći informacije koje će im biti potrebne da bi svoje poslovanje podigli na višu razinu.

Cilj ovakvih radionica je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama se želi digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast, kao što im se želi omogućiti pristup globalnim tržištima.

Više informacija o radionicama Google Digitalna garaža dostupno je na sljedećoj poveznici.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.