Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan o narušenim ljudskim odnosima u OB Dr. Ivo Pedišić

“Županija mora voditi računa o kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi u bolnici”

"Županija mora voditi računa o kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi u bolnici"

“Nažalost, na nekim odjelima u Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić ne postoje kvalitetni međuljudski odnosi, ali to nije ništa neuobičajeno. Županija mora voditi računa o kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi u bolnici i to je zadatak koji sam dao ravnatelju kad je imenovan na tu funkciju”, odgovorio je župan Ivo Žinić na pitanje Petra Ćosića iz MOST-a o mjerama poduzetim u svrhu rješavanja poremećenih međuljudskih odnosa u Općoj bolnici Dr.Ivo Pedišić u Sisku.

Problem je to koji traje već neko vrijeme, a kako je kazao vijećnik Ćosić, rad sisačke bolnice nije standardiziran jer tu bolnicu ne nadzire njen vlasnik, odnosno Županija.

Župan Ivo Žinić:

 

 

Isto tako ne poznajem nijednu od dotičnih medicinskih sestara, nastavio je Žinić te

 

 

Podsjetimo, nekoliko medicinskih sestara s Odjela za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu sisačke Opće bolnice dr. Ivo Pedišić prije nekoliko mjeseci su progovorile o mobbingu na radnom mjestu. Kažu kako, godinu i pol dana vode bitku protiv neprimjerenog ponašanja voditeljice odjela dr. Gordane Živanović Posilović.

Za pomoć su se obratile i ravnatelju bolnice dr. Tomislavu Dujmenoviću koji nije riješio situaciju, pa su odlučile potražiti pravnu zaštitu.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.