Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Dodjeljene zahvalnice dobrovoljnim darivateljima krvi

Ivan Bezuh krv dao 202 puta

Ivan Bezuh krv dao 202 puta

U četvrtak, 30. studenog dodjeljene su zahvalnice  darivateljima krvi, ljudima koji godinama pokazuju humanost sudjelujući u redovnim i izvanrednim akcijama dobrovoljnog darivanja krvi.

 

ck 2

 

U prostorima Gradskog društva Crvenog križa Sisak zahvalnice su primili darivatelji koji su krv darivali 50, 75, 100, 125 i više od 200 puta. Do kraja studenoga ove godine, kroz 41 akciju darivanja krvi prikupljeno je ukupno 2139 doza, a krv je u 2017. godini po prvi puta dalo 106 osoba, istaknula je Željka Harčević iz Gradskog društva Crvenog križa Sisak

 

 

Zahvalnice za 50 darivanja dobili su Gordan Bašić, Tihomir Čestnik, Antonio Domitrović, Božo Furlan, Ismet Kahrimanović, Ratko Klobučar, Dalibor Malović, Stipe Marjanović, Nenad Martinović, Predrag Matić, Vinko Mavrlja, Ivica Milković, Igor Pasanec, Vladimir Sigur i Mihael Vratarić. Priznanja za 75 puta darovanu krv dobili su Božidar Đukić, Davor Heinemann, Dragan Marić, Viktor Muža i Zoran Stojaković. Ekipu koja je za 100 puta darovanu krv dobila priznanja čine Milan Barunović, Marijan Gec i Ivica Plevanč.

Iako je bio dobrovoljni darivatelj povremeno i do 1991. godine, od te godine krv daruje kontinuirano. Marijan Gec krv je, do sada, darivao 104 puta:

 

 

Branko Đuka dobio je priznanje za 125 darivanja krvi, a za ukupno 202 puta darovanu krv priznanje je dobio Ivan Bezuh:

 

 

Dio ove obitelji humanih ljudi možete postati već ubrzo i vi. Na samom kraju godine0, u subotu, 23. prosinca od 9 do 13 sati akcija će se održati u Restoranu Trattoria a u srijedu 27.prosinca od 9 do 13 sati u Društvenom domu INA Rafinerije nafte Sisak. Akcija završava u petak, 29.prosinca, kada krv možete od 12 do 17 sati dati u Restoranu Trattoria.

 

ck 1

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.