Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Stand-up komedija i ludi tulum pod maskama u Lisinskom

U subotu, 3. veljače 2018. od 19:30 sati

U subotu, 3. veljače 2018. od 19:30 sati

Lisinski već dugi niz godina pleše pod maskama – tradicija se nastavlja uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa u subotu, 3. veljače 2018. od 19:30 sati.

Ove godine će smijeha biti još više jer na pozornicu Velike dvorane dolazi Ivan Šarić! Nakon dva nedavno održana nastupa u Lisinskom, mi želimo još. Nismo jedini, za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. S obzirom na prigodu, sigurni smo da Ivan te večeri neće ostati „svoj“. Nestrpljivo očekujemo vidjeti pod kakvu će se masku on „sakriti”.

 

Lisinski pleše pod maskama 2

 

Prošećite i do predvorja gdje vas očekuje zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ Marek, Mak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice.  Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame te nastupu tamburaškog sastava uz večeru bogatu karnevalskim delicijama.

Dobrodošlicu na samom ulazu poželit će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band. Pripremite se na dobru zabavu i mnoštvo zanimljivih likova koji će te večeri lutati Lisinskim.

 

Lisinski pleše pod maskama 1

 

O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.

Ulaznice po cijeni od 120 kn uključuju ulaz na sve programe u Dvorani, dok će ulaznice od samo 50 kuna omogućiti pristup atraktivnom programu u predvorju Dvorane.  Ulaznice po cijeni od 150 kn uključuju uživanje uz glazbu tamburaškog sastava na bogatoj karnevalskoj večeri.

Više informacija potražite na lisinski.hr


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.