Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 9. KOLO

Devetom kolu I-ŽNL prethodilo je pismo ŠNK Slavonca iz Lipovljana koji je po drugi puta u godinu dana otkazao natjecanje u I-ŽNL. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Sol na ranu dodan je na utakmici u Sisku Metalac-Sunjski gdje je utakmica prekinuta u 37 minuti kod rezultata 2:0, kuriozitet ist je što je sudac Franko Korzo do prekida pokazao četiri crvena kartona tri gostima i jedan domaćima. Nakon svega ostaje Povjereniku za natjecanje Mirku Holsingeru da odluku nakon primljenih izjava vinovnika, donese za zelenim stolom sukladno PONN-a.

U Osekovu Voloder i Vatrogasac imali su prazne puške pa je utakmica završila bez zgoditaka. Radnik je u Odri sretno spretno jednim jedinim zgoditkom uzeo bodove domaćima. Sokol je pak glatko na svojoj Tratinčici s dva zgoditka počastio crveno crne iz Galdova. U Gornjoj Jelenskoj prelijepa utakmica Jelengrada i Moslavca u kojoj su gosti dominirali pod vodstvom maestralnog Antonija Zorka koji je sam popstigao tri zgoditka, utakmicu je vrlodobro sudio Rožanković iz Siska. Jedina utakmica nedjeljnog rasporeda odigrana je u Novskoj u kojoj je vodeći BSK bio kvalitetnija momčad i s dva zgoditka ostavio domaću Slogu bez bodova.Slobodni su bili Pešćenica i TŠK.

Rezultati 9.kola, Voloder-Vatrogasac 0:0, Dinamo-Radnik 0:1, Sokol-Frankopan 2:0, Jelengrad-Moslavac 2:4, Sloga-BSK 0:2 i Metalac-Sunjski prekid.

Poredak nakon 9. kola, BSK 25, Radnik 17, Moslavac, Sunjski i Dinamo 15, Metalac, TŠK i Frankopan 12, Jelengrad 10, Sokol 9, Vatrogasac 8, Sloga 7, Voloder 4 i Pešćenica 2 boda.

U 10. kolu 23./24.10.2021 godine u 15,00 sati igraju (subota) Frankopan-Metalac, Radnik-Sloga, Vatrogasac-Dinamo O, Moslavac-Voloder i TŠK-Jelengrad (nedjelja) BSK-Sokol. Slobodni su Pešćenica i Sunjski.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 8. KOLO

Najjača utakmica iliti Derby osmoga kola odigrana je u Šartovcu gdje su snage odmjerili Šartovac i Lokomotiva. Gosti su brzo poveli dva razlike da bi domaći u konačnici postigli izjednačenje iako su posljednjih dvadesetak minuta odigrali sa deset igrača jer im je jedan igrača isključen u 65 minuti. Na Peradarstvu kako to kažu stari Kutinčani odigrana je još jedna dobra utakmica u kojoj su igrači Matije Gubca poveli 2:0, da bi potom gosti iz Donje Vlahiničke predvođeni maestralnim i potentnim napadačom Antonijom Filipovićem koji je s tri zgoditka pridonio visokoj pobjedi svog Ekonomika od 2:5. Metalac je u srazu sa Moslavinom DG do 35 minute poput brzog vlaka jurio terenom za igru postigavši četiri zgoditke i sve je bilo rješeno. Naftaplin i MLadost R u Stružcu podijelili bodove odigravši 1:1. Sloga je u Jamaricama svom domaćinu udijelila petardu za nove bodove. Dinamo je na svom igralištu nakon vodstva od 3:0 jedva sačuvao pobjedu protiv Strijelca i u konačnici je bilo 3:2. Gračani su pak na Oklunku u Ilovi bili bolji od desetkovanog Garića koji je cijelu tekmu odigrao sa osam igrača,zabili trinaest zgoditaka za nove bodove.

Rezultati 8. kola, M.Gubec-Ekonomik 2:5, Metalac-Moslavina DG 5:0, Naftaplin-Mladost R 1:1, Šartovac-Lokomotiva 2:2, Dinamo J-Sloga 0:5, Garić:Mladost GG 0:13, i Dinamo O-Strijelac 3:2.

Poredak nakon osmog kola, Mladost GG 21, Lokomotiva 18, Metalac i Ekonomik 16, Šartovac15, Mladost R 14, M.Gubec 13, Naftaplin 12, Sloga 10, Moslavina DG 8, Dinamo O 7, Dinamo J 6, Strijelac 3 i Garić bez bodova.

U devetom kolu 23./24.listopada 2021. godine u 15,30 sati igraju(subota) Lokomotiva-Dinamo J, Ekonomik-Šartovac i Moslavina-Naftaplin, a u nedjelju Sloga-Garić, Mladost R-Matija Gubec i Mladost GG-Dinamo O. (I. Pasanec)

Više vijesti

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.