Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

ŽNL Rezultati i izvještaj s odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 11. KOLO

Opet odgoda, ovaj puta zbog Covida 19 odgođena je utakmica Sokol-Radnik jer je nekoliko igrača Sokola bilo pozitivno na testu, novi termin odredit će Povjerenik za natjecanje Mirko Holsinger.

Kanarinci su i u 11. kolu ostali praznih ruku, bolji od njih su bili Grofovi iz Topolovca dva razlike. Moslavci su pak u velikom naletu slavili u Odri sa dva zgoditka razlike koje su polučili Bistrički i potentni Gluhak. Na Drvenjaku u Sisku u utakmici kola između Metalca i vodečeg BSK-a bodove je uzeo zgoditkom više gost iz Budaševa. Iznenađenje kola priredili su dečki iz Pešćenice koji su kao gosti svom suparniku Jelengradu zabili pet komada. S pet razlike stradali su i Vatrogasci u Novskoj kod Sloge i to bez opaljenog metka. Grubecovi dečki su u Gredi Sunjskoj minimalno bili bolji od svojih domaćina.

Rezultati 11. kola: Voloder-TŠK 0:2, Dinamo O-Moslavac 0:2, Metalac-BSK 2:3, Jelengrad-Pešćenica 3:5, Sloga-Vatrogasac 5:0 i Sunjski-Frankopan 1:2, utakmica Sokol-Radnik nije igrana.

Poredak na ljestvici nakon 11. kola: BSK 28, Moslavac 21, TŠK 18, Radnik 17 utak.manje, Sunjski i Dinamo 15, Frankopan 13, Metalac 12, Vatrogasac 11, Sloga i Jelengrad 10, Sokol 9 i ut.manje, Pešćenica 5, Voloder 4 i Slavonac 0 bodova.

U 12. kolu 06./07.11.2021 godine u 14,00 sati igraju (subota) Radnik-Metalac, Vatrogasac-Sokol, Moslavac-Sloga i TŠK-Dinamo Odra, (nedjelja) BSK-Sunjski i Pešćenica-Voloder, slobodan je Jelengrad.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 10. KOLO

Vodeća Mladost je dugo muku mučila u susretu sa solidnom momčadi Sloge da bi na kraju ipak pobijedili, a u poluvremenu je bilo 2:2, a onda je Matej Juratovac uzeo stvar u svoje ruke i s dva zgoditka osigurao tri boda svojoj momčadi. Utakmicu je dobro sudio Nikola Grgurić iz Kutine. U Šartovcu Derby kola gdje su se sudarili domaćin i Mladost iz Repušnice. Gosti su bili za klasu bolji i zasluženo pobjedili oslabljenog nekompletnog domaćina. Iznenađenje kola priredili su nogometaši Moslavine ali one iz Donje Gračenice koji su glatko slavili u Kutini kod Matije Gubca, igrač utakmice ujedno i najstariji na terenu gostujući igrač Ivan Marčinko koji je postigao dva zgoditka. Naftaplin je teže od očekivanog slavio protiv Strijelca kod kuće samo zgoditkom razlike. Dečki Mije Fofića iz Vlahiničke poput brzog vlaka protutnjali su kroz Jamarice i uzeli bodove, bilo je sedam razlike. Slično se dogodilo na igralištu Oklunek u Ilovi gdje su odmoreni Lokosi jedanaest puta poentirali protiv Garića za nova tri boda. Dobra igra mlađahnih Dinamovaca u Osekovu protiv svog suparnika i drugog s prvenstvene ljestvice Metalca, u poluvremenu je bilo egal, ali se u drugom dijelu kog gostiju razigrao stari iskusni lisac Zoran Krupljan (Zola) i s dva zgoditka riješio susret u korist svoje momčadi. Kolo je bilo veoma efikasno postignuta su 42 zgoditka što je prosjek 6 po utakmici.

Rezultati 10. kola: M.Gubec-Moslavina DG 1:3, Naftaplin-Strijelac 4:3, Šartovac-Mladost R 1:4, Dinamo J-Ekonomik 0:7, Garić-Lokomotiva 0:11, Mladost GG-Sloga 4:2 i Dinamo-Metalac 0:2.

Poredak nakon desetog kola: Mladost GG 27, Metalac 22, Lokomotiva 21, Mladost R i Ekonomik 20, Naftaplin 18, Šartovac 16, Sloga i Matijja Gubec 13, Moslavina DG 11, Dinamo O 7, Dinamo J 6, Strijelac 3 i Garić bez bodova.

U 11. kolu 06./07.11.2021. godine u 14,00 sati igraju Lokomotiva-Mladost GG, Ekonomik-Garić i Moslavina DG-Šartovac (subota), a u nedjelju Mladost R-Dinamo J, Strijelac-M.Gubec, Metalac-Naftaplin i Sloga-Dinamo O. (I. Pasanec)

Više vijesti

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.