Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

[FOTO] Članovi Plesnog kluba Petrinia izvrsni na međunarodnom i na domaćem turniru

Protekla dva vikenda bila su vrlo uspješna za petrinjske plesačice i plesače.

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia, 12. i 13. 11. 2022. g., sudjelovali su na međunarodnom turniru Sarajevo dance festival 2022., u Sarajevu, BiH, gdje su nastupili uz plesačice i plesače iz 20-tak zemalja te postigli izvrsne rezultate.
Kod pojedinaca, Anes Marković, u kategoriji „osnovci“ (juniori II), „D2“ kvalitativna kategorija, pobijedila je u obje discipline i ponijela zlatnu medalju i u latinsko-američkim i standardnim plesovima.

Ponovno su petrinjski veterani SPP (sportski plesni par) Tihomir Baljak – Silvana Baljak, „veterani II“, „C“ kvalit.kat., bili najbolji u svojoj kategoriji i to u obje discipline i, također, osvajaju dvije zlatne medalje.

Proteklu subotu, 19. studenog 2022., petrinjski plesačice i plesači natjecali su se na bodovnom turniru u Zagrebu, gdje su također postigli odlične rezultate.

U najmlađoj starosnoj kategoriji „mlađi osnovci“ Una Grbeša, pojedinci, „D1“ kat., odličnim nastupom osigurala je drugo mjesto i srebrnu medalju u latinsko-američkim plesovima te treće mjesto i brončanu medalju u standardnim plesovima.

U kategoriji „osnovci“ „D1“ Sunčica Turković, također je bila odlična u obje discipline te je u standardnim plesovima osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, a u latinsko-američkim plesovima odlično 4. mjesto. U istoj starosnoj kategoriji, ali u „D2“ kvalitativnoj, svoju izvrsnost ponovno je potvrdila Anes Marković osvojivši prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline.

U „veteranima II“ i nadalje prva mjesta osvajaju SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak i vratili su se sa zlatnim medaljama i u latinsko-američkim i u standardnim plesovima.

Više vijesti

SMŽ

Petrinjski ultramaratonac i hrvatski branitelj Branko Šubić i ove godine istrčat će u sklopu projekta „Branko Šubić za branitelje” etapni ultramaraton. Tim povodom u...

Petrinja

Saborska zastupnica i gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes zajedno sa svojim zamjenikom Ivanom Prskalom održala je prijam za hrvatskog branitelja i petrinjskog ultramaratonca Branka...

Sisak

Tijekom mjeseca lipnja plivačice i plivači Plivačkog kluba Sisak Janaf nastupili su na dva Regionalna prvenstva Hrvatske Regije 4 koja su ove godine po...

Sisak

Natjecatelji Karate kluba Tigar Sisak na nedavno održanom državnom prvenstvu osvojili su šest medalja od čega tri naslova prvaka, jedan naslov viceprvaka Hrvatske i...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.