Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Odličan nastup petrinjskih plesača

Proteklog vikenda petrinjski plesači, članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia, sudjelovali su na dva bodovna turnira, u Makarskoj i u Splitu.

Ovom prigodom svoje snage odmjerili su najmlađi petrinjski plesači. Na turniru u Makarskoj SPP Benjamin Đuras – Ela Herceg u starosnoj kategoriji „osnovci“, a u kvalitativnoj „D1“ kategoriji, osvojili su 4. mjesto u latinsko-američkim plesovima, dok su se u standardnim plesovima okitili brončanom medaljom.

Još uspješniji nastup imali su drugi dan u Splitu, gdje su osvojili 1. mjesto u latinsko-američkim plesovima i ponijeli zlatnu medalju, dok su u standardnim plesovima osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju.

U višoj „D3“ kategoriji, a također u starosnoj kategoriji „osnovci“, oba dana natjecali su se i SPP Toma Svoboda – Lara Matijević, koji su u Makarskoj svojim odličnim nastupom osvojili 5. mjesto u latinsko-američkim plesovima i 4. mjesto u standardnim plesovima.

Jaka konkurencija pratila ih je i drugog dana, na turniru u Splitu, gdje su izborili izvrsna 5. mjesta u obje discipline.

Čestitke mladim petrinjskim plesačima, a Tomi i Lari držimo sretnice za nadolazeći vikend kada će u Osijeku, zajedno s najboljim sportskim plesačima Hrvatske, odmjeriti snage i na Prvenstvu RH u kombinaciji, najtežoj disciplini.

Više vijesti

Petrinja

Gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes primila je danas učenike i profesore iz Portugala koji su u sklopu projekta „Literary Brushstrokes: a journey through literature, art,...

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

Petrinja

U subotu, 20. travnja u Zadru je održan 42. Državni turnir u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske (SMPTH). To je ujedno...

Petrinja

Od građevinskog otpada, prazne ambalaže, odjeće pa do pelena… nema čega nije bilo, no složne ruke hrvatskih šumara te djelatnika Ekološkog centra Vrata Zrinske...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.